felhasználónév:   jelszó:        
 

Nyakláncok

Karkötők

Szettek

Fülbevalók

Gyűrűk

 

Böngészés

Termékeinket kategóriák szerint csoportosítottuk, ezt a menüt bal oldalon találod. Egy kategórián belül több alkategória van, melyek a könnyebb keresést szolgálják. Minden egyes termékhez részletesebb leírás is tartozik, megjelenítéséhez csak a termékről készült kis képre kell kattintani. A termékek listája egyben az árlistánk is.
A termék nevével együtt fel van tüntetve a készítő neve is, erről bővebben a szállítás, és a kapcsolat menüpontban olvashatsz.
A feltüntetett árak a bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák, ("Lakota mágia" esetében alanyi mentes bruttó árak) forintban értendőek.!


Vásárlás

Minden terméknél találsz egy piros "megveszem" gombot, amelyre kattintva rendelheted meg a kívánt terméket. A kosár tartalmát jobb oldalon találod. A megrendeléshez szükséges adatokat a "megrendelem" gomb megnyomása után kell kitöltened!
Fontos: a megrendelt termék kézbesítését csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha szállítási címet pontosan töltötted ki! (irányítószám, település, utca, házszám... stb.)
A fizetés, és a szállítás készítők szerint külön történik, bővebb információ a "Szállítás" menüpontban olvasható.

Az általunk készített termékekről igyekszünk minél élethűbb fényképet készíteni, azonban a valós színárnyalat kis mértékben eltérhet a monitoron látottól, melyért felelősséget nem áll módunkban vállalni.

Áruházunkban természetesen van lehetőség eltérő számlázási és szállítási cím megadására, így akár ajándék küldésére is.

Adatvédelem

Adataidnak kezelésekor figyelembe vett jogszabályok:
1992. évi LXIII törvénynek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) megfelelően járunk el.
2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről
A gyongy.eu oldalon található webáruház üzemeltetője minden törvényben előírt esetben figyelemben a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. Az oldalon működtetett webáruház használata közben a regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza.


Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.


 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!
 
Copyrigt 2010 GYÖNGY.EU